8 måder at få det mere behageligt på gennem din graviditet DEL 2

Sponsoreret indhold

4. Magnesium

“Med min sidste graviditet kunne jeg ikke leve uden magnesium. Det var første gang, jeg havde prøvet det. Nogen fortalte mig, det var fantastisk til lindring af forstoppelse (hvilken gravid kone har ikke oplevet det ??) og også rastløse ben. Jeg fandt denne på pulverform, som du drikker og er meget bedre end kapsler. Ikke alene havde jeg færre hændelser med rastløse ben, men det holdt mig helt regelmæssig og DETTE ER DEN BEDSTE DEL: mine hoftesmerter mens jeg sov. I stedet for at vende fra ene side til den anden hvert 15. minut kunne jeg gå flere timer. Det var en livredder. Der er så mange andre fordele fra magnesium, men det er mine favoritter.”

5. Graviditetspude

Jeg har altid haft problemer med ryggen, og mine hofter begyndte at smerte i mit allerførste trimester, og derfra gik det kun ned ad bakke. Jeg udskød at bruge penge på en graviditetspude, fordi jeg syntes de var så dyre, men da min søster endelig lånte mig sin, spekulerede jeg på, hvordan jeg havde gået så længe uden en! Det ekstra tryk på mine ribben, der kom i uge 22 af graviditeten, gjorde det meget svært at sove. Jeg vågnede mange gange om natten (føltes som hver time) på grund af smerter i ryggen og hofterne og følelsen af, at mine ribben overlappende hinanden. Siden jeg har brugt min søsters graviditetspude har jeg bemærket en betydelig forskel i, hvor ofte jeg vågner om natten såvel som den samlede komfort. Jeg ved ikke, hvordan det kunne være så forskelligt fra blot de almindelige to puder jeg brugte før, men det er. Jeg putter den forreste del af puden under min voksende mave, som synes at understøtte den såvel som støtte mine ribben, og så holder jeg resten mellem mine ben. Hvis du ikke er så heldig som jeg og kunne låne en, vil jeg tjekke graviditetspuden fra Leisner.dk, som så mange gravide kvinder har snakket om. Kald det første verdensproblemer, hvis du vil, men jeg tror mellem, at vågne mange gange om natten i smerter og ubehag, og du skal op for at komme på badeværelset, uanset hvad du kan gøre for at få en nats søvn, så er det en lille investering.

Udover graviditetspuder, så kan du også dyrke yoga for gravide og lindre en masse smerter. Men selvfølgelig skal du lige have sikret, at du og din krop er klar på det.

6. Snacklager

Jeg ved ikke om dig, men hvis jeg går mere end 2 timer uden at spise noget, begynder jeg at blive helt dårlig. Jeg hader at føler mig dårlig, så jeg forsøger at undgå det for enhver pris ved at have lidt snack på mig hele tiden. Jeg arbejder i løbet af dagen, og så holder jeg det i min pung og når jeg kan, vil jeg æde nogle pretzels, graham kiks eller hvad jeg ellers kan kaste ind. Jeg har lært at tage det med mig, selv i kirken. Uanset hvor mange gange jeg overbeviser mig selv om, at jeg kan gå hele 3 timer uden at spise, og redde mig selv forlegenhed ved at æde en granola bar i kirken, er det bare ikke værd at føle sig skidt tilpas. Jeg har bemærket, at det er bedre for forbrændingen, fordøjelsesbesvær og bare det overordnet helbred under graviditeten at spise små måltider i løbet af dagen i stedet for tre store måltider.

7. Motion *host host* Nogle slags fysisk aktivitet

Dine muskler og ledbånd vil føle, at de bliver strammere og strammere jo længere du kommer. Jo mere løse og jo mere afslappede du kan holde dem, desto bedre vil du føle det i dagligdagen og til fødslen. Prøv og finde en form for fysisk aktivitet, du kan lave hver dag for, at holde disse muskler løse. Det behøver ikke at være noget vildt. Men efter at have ligget syg i sengen for hvad der virkede som hele mit første trimester, gik bare udenfor med min mand et par gange om dagen i et par minutter, det var alt, jeg kunne gøre. YouTube er et fantastisk sted at finde tonsvis af graviditetsøvelser på, herunder yoga. (Det er det næste på min liste.) Lyt til hvad din krop siger. Det er godt for dig og pas på at du ikke overdriver det.

8. Kiropraktor

På grund af de forskellige hormoner, der produceres til at løsne dine ledbånd indtil babyens ankomst, og dit tyngdepunkt bliver fjernet fra din voksende mave, kan din krop let falde ud af synk. Når din krop er skæv (især i bækkenområdet) øges dine smerter og dit ubehag. Leveringsprocessen kan også være vanskelig, da din baby forsøger at finde den rigtige position til fødslen. At få ordentlig kiropraktisk pleje kan hjælpe med at lindre dine hofte- og lændesmerter ud over at hjælpe i hele arbejds- og fødselsprocessen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.