8 måder at få det mere behageligt på gennem din graviditet DEL 1

Sponsoreret indhold

Den anden dag gik jeg rundt om mig selv og smed mig på min sofa og prøvede at finde ud af, hvorfor i alverden mit gravide jeg ikke kunne klare, at finde en behagelig stilling at være i. Graviditet introducerer en hel masse forskellige smerter og ubehag på steder jeg aldrig før har lagt mærke til. Da jeg har undersøgt og snakket med andre mødre om disse forskellige ubehag, besluttede jeg at sammensætte denne lille liste over de mest populære svar, jeg fandt frem til, hvordan man kunne have det mere komfortabelt under sin graviditet.

Graviditet er svært nok i forvejen i forhold til det din krop skal gennemgå. Så prøv disse 8 enkle måder, at være mere behagelige på under graviditeten.

1. Mavebælter vs graviditetstøj

Jeg vidste, at jeg i sidste ende skulle købe graviditetstøj alligevel, så jeg har lige købt brugt (fordi det er billigere) Og lånt graviditetstøj, som jeg troede jeg kunne smyg mig i stedet for at gå med mavenbælte. Men jeg er kun 23 uger henne. Der er stadig tid hvor jeg kan ændre mig, afhængigt af mit komfortniveau. Jeg har hørt om mange kvinder, der elsker mavebælter, fordi de gør så du stadig kan bære nogle af dine gamle bukser. Køb brugt, hvis du skal, men få noget behageligt tøj, der forhåbentlig kan vokser med dig, så snart du begynder at føle dig ubehagelig i dit gamle tøj. Jeg ved, at vi alle vil se ud som de søde, pæne gravide mødre, vi alle ved, der synes at altid bære de mest fashionable graviditetstøj, men at bruge store penge på et outfit, jeg ved, vil kun være midlertidigt, er bare ikke det værd for mig. Stol på mig, du kan finde søde brugte ting eller lånt graviditetstøj og stadig se stilfuld ud.

(Opdatering: Nu hvor jeg er i tredje trimester, har jeg opdaget en skønhed, og det er H&M leggings. HVORFOR købte jeg ikke dem meget hurtigere, ved jeg ikke. De har bragt mig komfort, som jeg endnu ikke har oplevet med andre graviditetsbukser, og de koster kun omkring 50-100 kr.)

2. Forbrænding og fordøjelsesbesvær

Begge mine søstre tog papaya-enzym lige efter at have spist måltider, mens de var gravide og sværger ved det for forbrænding og fordøjelsesfri lidelse. Æblecidereddike, Aloe Vera juice, mandler og en spiseskefuld honning i varmt mælk er nogle flere muligheder jeg har læst om, som kan hjælpe mod halsbrand og/eller fordøjelsesbesvær. Hvis du kan, skal du også undgå at drikke lige før og efter at have spist dine måltider.

(Påmindelse: Jeg er ikke læge. Du bør rådføre dig med din læge om eventuelle bekymringer, du måtte have med hensyn til dit eget helbred.)

3. Strækmærker

Kokosolie. Hvad er det ikke godt for, right? Min mor bruger det hele tiden til eksem og fugter huden. (Jeg vidste altid, hvornår hun tog den på, fordi alle dørhåndtag, jeg rørte ved, var pludselig helt olieagtige!) Jeg bruger det også på mit ansigt og mærker ofte, og det synes altid at helbrede ting hurtigere, så det gav mig mening, da mange kvinder anbefalede det til stregmærker. Jeg gnider bare lidt på min mave hver aften, før jeg går i seng og ikke har bemærket nogen tegn på dem endnu.

Gå til del 2 og de sidste 5 tips

 

5/5 - (1 vote)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.